INFOMOBIEL / Q-MOBIEL

Doelgroep

 

Infomobiel / Q-Mobiel is een speciaal voor autobedrijven en garagebedrijven ontwikkeld programmapakket, dat zowel geschikt is voor het vrije garagebedrijf als voor merkendealers.

 

Kernfunkties

De automatisering van de werkplaats, de autoverkoop en de onderdelenadministratie staan centraal. Het geeft inzicht in de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijfsgebeuren.

 

De administratie wordt in het bedrijf vaak door de ondernemer zelf of door de boekhouder of administratiekantoor bijgehouden. Indien wel de boekhouding intern gevoerd wordt, kan het pak ket worden geleverd met een compleet geïntegreerd boekhoudpakket: InfoBoek./ Q-Boek  Ook is het mogelijk een versie te verkrijgen, die een boekingsverslag oplevert op lijsten of in een exporteerbaar data verder te verwerken in de boekhouding door het administratiekantoor of door de accountant. Uiteraard ook online mogelijk

 

Modulair 

Afhankelijk van de werkzaamheden van het garagebedrijf is Infomobiel leverbaar met verschillende modules, waarbij meer c.q. minder diepgang in de administratieve procedures geboden wordt.

 

De onderstaande modules zijn leverbaar:

 

Infomobiel basismodule

Auto-inkoop en -verkoop

Brandstof facturering

Financiële administratie InfoBoek / Q-Boek

Onderdelen Inkoop administratie

Urenverantwoording 

Koppelingen Externe databases

Verhuur administratie

Contract / Lease Facturering

RDW transactionele diensten geïntegreerd 

Web modules (internet)

Directe tijdsregistratie

Barcode administratie

Wagenpark / Fleet administratie

SMS Module

WhatsApp module

en meer...